8 Aralık 2011 Perşembe

Boyun Devrilsin Victoria



Çok şükür ki yıllarca beklenen özlem sona erdi ve ülkemizde her kızın tatlı pembe rüyası Victoria's Secret ilk mağazasını açtı.
Yıllardır netten görüp baktığımız,televizyondan ürünlerden ziyade meleklere bakıp vücutlarını kendimizle karşılaştırdığımız,her yurt dışına giden hısım akrabaya "bana getir noluuurrr" diye yalvardığımız,o küçük pembe torbaları evimizin baş köşesi yaptığımız markanın ürünlerine sonunda kavuştuk.Kavuştuk ama Türkiye'ye sadece kozmetiksel ürünler gelmiş.Donların bir kısmı mevcut-ki isteyen yurdum kadını pazardan bu donların daha kalitelisini 50 lira bayılarak değil 3 tanesi 10 liraya olmak üzere gayet rahat alabilir.Öyle de adiler.Ama benim donlardan ziyade ilgimi çeken şey muhteşem Body Splashleri ve parfümleri.Eskiden Duty Free'de satılırdı ama son 2 senedir satış durdu.İstanbulda bilimum yerlerde var ancak yurt dışına göre fahiş fiyatla sattıkları için almamayı tercih ederdim.

Neyse Nişantaşında oturduğumdan dolayı hafta sonu gittim baktım nedir ne değildir diye.Öncelikle bok gibi olmuş onu söyleyeyim.Afedersiniz ama sik kadar bir dükkanın içine bütün malları yığmışlar,yurdumun bütün kadınları da o dükkanın içine konuşlanmışlar.İtiş,kakış,ağır bir koku...Millet görmemiş ya resmen saldırıyorlar.. Tüm ürünler açılıp bakılıyor,sıkılıyor,parlatıcılar deneniyor.Salı pazarı halt etmiş.
Fiyatlar pek tabi ki yurt dışının iki hatta üç katı civarında,ufaktan bir çüşşşşş çekiliyor.Mesela en ucuz şey olan dudak parlatıcıları 19.90 tele,body splashler 39.00 tele civarı.Donlar 50 tele.Gidip adi dona o parayı burada verecek varsa hayırlı giyişler dilerim ama fantazi gecelerim için 3-5 parça haricinde conconlu don ve sütyen almayı tercih etmiyorum."Belki sevişirim donu" dediğin 3-5 tane yeter de artar bile bana.Biz şahsen pazardan alınan pamuklu donlarla mutlu olabilen bir nesiliz.İşten eve geldiğimizde ilk yaptığımız sütyenimizi ve g-stringimizi çıkartıp pijamalarımızın altına rahatlığı sonsuz olan "anneanne donu" giymek değil midir günlük hayatımızda ne kadar kokoş olursak olalım?Hem böyle cicili seksili çamaşırları erkekler kadınlara hediye olarak almalı.Parası onların cebinden çıkmalı,biz sadece "ihih hihihiih" diyip giymeliyiz o el kadar şeyleri.Sanki her giyen adeta bir meleğe dönüşecekmiş hissiyatında olan beylere de duyurlur:Onların hepsi makyaj güzeli.Televizyonda öyle güzel gözüküyorlar.Yap bana da o makyajı gör bak bakalım neye benziyorum .Victoria'nın sırrıymış,hadi lan ;ben sana Yeşim'in sırrını söyliyeyim.Yaklaş yaklaş:Kanatlarımın olmaması sadece uçamayacağım anlamına geliyor,UÇURAMAYACAĞIM değil.

3 yorum:

  1. ilk etapta sadece don olması Victoria's Secretın stratejisiymiş, bir blogda okumuştum.. yannız asıl bir dona 50tele vermek fantezinin babası olmuş, geçen bakırköy cumartesi pazarından 3metre bordo, suni lakin yumuş yumuş deri aldım, dikiş makinemde geldi, bu posttan sonra ahtım var tanga dikicem ilk iş o deriyle...fanteziyse fantazi

    YanıtlaSil
  2. deriyi 5 liraya aldığımı yazmayı unutmuşum ayol! 3metır deriden seri imalat yapıp melek's siktır seri imalatı yapıcam...

    YanıtlaSil
  3. :)) süper fikir bence,girişimci olmak lazım,hem eminim ki senin tangalar viktoryanınkilere de 100 basar,fantazi ruhu katmak lazım biraz:)
    bana da gönder,ben de giyerim.

    YanıtlaSil